Categorii

Despre Noi

KLAR DESIGN SRL - Importator direct de SCAUNE si MESE pentru amenajarea spatiilor interioare si exterioare


   Societatea KLAR DESIGN SRL este importator direct de SCAUNE si MESE pentru sala de conferinta, camin cultural, casa de cultura, hotel, restaurant, salon de evenimente, cort, cafenea, cofetarie, sala de masa, sala de spectacol, biserica, sala de cinema, teatru...etc. 


In completare, pentru amenajarea unui decor sau a organizarii unui eveniment va oferim: FETE DE MASA, HUSE ELASTICE pentru scaune si mese, SUPORTI pentru FLORI si FUNDE decorative pentru acestea precum si FLORI de hartie sau farfurii suport. 


Din anul 2018 KLAR DESIGN este si unic importator si distribuitor in Romania al brand-ului 3D BOARD, producatorul care detine atat patentul cat si tehnologia de fabricare a panelurilor decorative 3D pentru perete si tavan, din fibra de bambus si trestie de zahar.

Tot mobilierul comercializat de societatea noastra este rezistent si se preteaza cu succes conditiilor de trafic intens specifice unitatilor de tip HoReCa. 


Atunci cand clientii nostri sunt multumiti inseamna ca produsele si serviciile noastre au fost pe masura asteptarilor. 

spacer
Website detinut de KLAR DESIGN S.R.L., CIF: RO17050895, Reg.Com: J24/1914/2004

scaunesimese.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.