Categorii

Produsele oferite prin intermediul acestui site de S.C. Klar Design SRL sunt importate direct de la diversi producatori din alte tari precum China, Turcia, Polonia..etc., sau sunt achizitionate prin colaborarea cu diversi producatori din Romania-deci nu sunt produse de societatea noastra.

Acestea beneficiaza de un termen de garantie de 12 luni pentru orice probleme de natura constructiva. Daca produsele prezinta urme de deteriorare la transport sau alte defecte care se pot regasi sub ambalajul original, acestea vor fi inlocuite iar costurile de transport vor fi suportate de societatea noastra.

Daca insa veti considera ca produsele nu sunt pe placul dumneavoastra, daca nu se potrivesc in spatiul alocat sau sunteti nemultumiti de calitatea acestora va  putem oferi posiblitatea de returnare a produselor achizitionate in termen  de 48 de ore de la momentul primirii lor. 

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa trimiteti un e-mail la contact@scaunesimese.ro in primele 24-48 de ore de la primirea produselor, in care sa specificati ca doriti returnarea produsului si sa primiti contravaloarea sumei platite. 

In cazul acesta veti primi banii inapoi fara nicio alta intrebare in termen de aproximativ 72 de ore de la primirea retur a coletelor, cu conditia ca acestea sa fie intacte, sa nu fie deteriorate, taiate, stricate, iar produsele sa nu fi fost folosite. 

Taxele de transport dus-intors vor fi suportate de catre dumneavoastra ca si cumparator. 

Nota: Ne rezervam dreptul de a adauga si a modifica acesti Termeni si Conditii fara o instiintare prealabila.


spacer
Website detinut de KLAR DESIGN S.R.L., CIF: RO17050895, Reg.Com: J24/1914/2004

scaunesimese.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.